Nyheter - Kinas ledende leverandør av Tungsten Carbide Die & Tungsten Carbide Strips

Når Midthøstfestivalen møtes på nasjonaldagen dobbeltfestival

Det kan sies å være en heldig tilfeldighet at Midthøstfestivalen og nasjonaldagen faller sammen samtidig.Midthøstfestivalen, også kjent som fullmånefestivalen eller gjenforeningsfestivalen, er en av de viktige tradisjonelle kinesiske festivalene, vanligvis feiret på den 15. dagen i den åttende månemåneden.Folk vil gjenforenes med familiene sine,wolframkarbid dørnyte månen, spise månekaker, gjette lanternegåter, etc., for å uttrykke sine ønsker om familiegjenforening og et lykkelig liv.

https://www.ihrcarbide.com/15-cobalt-yg15-tungsten-carbide-cold-heading-dies-for-cold-heading-machine-product/

Nasjonaldagen er Kinas nasjonaldag, og feirer fontenenhttps://www.ihrcarbide.com/15-cobalt-yg15-tungsten-carbide-cold-heading-dies-for-cold-heading-machine-product/ding av kommunistpartiet i Kina og grunnleggelsen av Folkerepublikken Kina.Nasjonaldagen feires vanligvis 1. oktober hvert år.paller av wolframkarbidFolk gjennomfører ulike aktiviteter og feiringer, for eksempel flaggheising, parader, fyrverkeriopptredener osv., for å uttrykke sin kjærlighet og velsignelser for moderlandet.

Når Midthøstfestivalen og nasjonaldagen feires samtidig, vil det gi folk en mer uforglemmelig og spesiell opplevelse.slitedeler av wolframkarbidFamilier, slektninger og venner kan dele månekaker og smake deilig mat sammen, mens de også nyter det spektakulære nasjonaldagens fyrverkeri.Dette er et spesielt øyeblikk som kombinerer tradisjonell kultur og nasjonale feiringer, og får folk til å føle den uforlignelige gleden og varmen ved gjenforening.zhuzhou wolframkarbid dør

Enten det er midthøstfestivalen eller nasjonaldagen, er det et viktig øyeblikk for å uttrykke folks velsignelser for et bedre liv og lykke.wolframkarbid kaldhoderNår disse to festivalene kommer samtidig, la oss feire sammen, dele gleden og ønske fedrelandet velstand og folket lykke og helse.

Midt-Autumn Festival er en tradisjonell kinesisk kulturfestival, som symboliserer gjenforening og lykke.På denne spesielle midthøstfestivalen, la oss smake på månekaker, sette pris på den lyse månen og smake familiens varme og lykke.Samtidig, nasjonaldagen,karbidpelletssom bursdagen til vårt store moderland, er et øyeblikk for hele folket å feire.La oss feire velstanden og fremgangen til vårt moderland sammen og føle den uendelige stoltheten og stoltheten som vårt moderland bringer oss.

 

https://www.ihrcarbide.com/15-cobalt-yg15-tungsten-carbide-cold-heading-dies-for-cold-heading-machine-product/

Som bedrift takker vi deg for dinGT55 KARBIDfortsatt støtte og tillit til oss.I dette spesielle øyeblikket med dobbel festivalfeiring håper vi åwolframkarbid dørdele gleden og lykken med deg.Samtidig håper vi også å gi deg flere produkter og tjenester av høy kvalitet, slik at du kan føle vår omsorg og omtanke.

Jeg ønsker deg og din familie lykke og gjensyn under Midt-Høstfestivalenkarbidprisog nasjonaldagen!Jeg ønsker vårt store moderland velstand og folket helse og lykke!

Takk for din fortsatte støtte og tillit!

Beste hilsener!

bedriftsteamet ditt


Innleggstid: Okt-04-2023