Nyheter - Ta status og start på nytt

Ta status og begynn på nytt

Daglig leder Liu kom med flere kommentarer til det nylige arbeidet tilwolframkarbidmodellverksted.
wolframkarbidfacoty
1、Først av alt, bekrefter jeg det harde arbeidet og prestasjonene til alle, regissørene har rapportert mange ganger nevnt at de er veldig støttende for arbeidet til regissøren, og jeg takker spesielt dere alle.Jeg håper at alle i fremtiden jobber for å videreføre prestasjonene, slutte å arroganse og fortsette å gå videre.
2、 MellomliggendewolframkarbidTurner er den høyeste tittelen i selskapet.Denne gangen satte vi ikke ordinær turner, for alle har vært her så lenge, og kan være kompetente i denne jobben, og bestod også direktørenes vurdering er jeg enig i, og tror mer på alles evner.
3, finner vi kjernen i problemet, kom også med en løsning.Kjernen er at det ikke er mer 8 timers arbeid, ingen overtid.Gjør noen timer du har rett til å si, ønsker å tjene mer for å gjøre mer, trøtt kan gå hjem, selvfølgelig, det er mer presserende ordre eller spesielle omstendigheter for å adlyde direktøren for ordninger og utplassering.
4, er vi klare på at årets arbeid er vanskeligere å gjøre, for ikke å nevne den ikke-standard formet mer, det er arbeid er bra, dette vennligst forstå.
wolframkarbidfacoty
5, fordi direktøren for ledelsen ikke er på plass, omsorg er ikke på plass, det er meg, men også vær trygg.Å tro på direktørene, mer støtte til å samarbeide.
7, direktør Zhao Kui har vært i frontlinjen for å løse problemet med wolframkarbid mold, vi står opp bil eller hovedkraften, bare gjør en god jobb, produktet til det beste er den største støtten til direktørene.Regissører må spore denne saken i nær fremtid, fra begynnelse til slutt for å snu en sirkel, hvis det er noe galt, korriger umiddelbart.
8, insentivmekanismen også fortsette å følge med å gjøre.Kombinert med stabens konsekvente ytelse, lange arbeidstider, lave skrotprosent, flinke til å løse vanskelige problemer m.m.
Kort sagt, justering av den beste modellen er en effektiv snarvei for selskapet å komme videre.
wolframkarbidfacoty


Innleggstid: Jun-07-2023